Erbslöh oenoferm PINOTYPE 500 gram

€ 39,95
Op voorraad
Artikelcode
18636
Erbslöh oenoferm PINOTYPE 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van frisse pinot-wijnen die de typische variëteitgebonden smaakkarakteristieken accentueert. Zeer geschikt voor Pinot noir, Pinot gris en Pinot blanc. Zie ook onze website voor smaakprofielen. Snelle uitklaring en daarom ook erg geschikt voor jong te bottelen wijnen. Dosis : 15 - 25 gr / 100 liter most. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.
Erbslöh oenoferm PINOTYPE 500 gram


Speciale korrelgist voor het vergisten van frisse pinot-wijnen die de typische variëteitgebonden smaakkarakteristieken accentueert. Zeer geschikt voor Pinot noir, Pinot gris en Pinot blanc. Zie ook onze website voor smaakprofielen. Snelle uitklaring en daarom ook erg geschikt voor jong te bottelen wijnen. Dosis : 15 - 25 gr / 100 liter most.



Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.


De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.






De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.
Klick hier om een vergelijkende tabel met smaakprofielen van alle Erbslöh gisten te downloaden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan