Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram

€ 26,50
Op voorraad
Artikelcode
18039
Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram Saint George's S101 word geselecteerd in de Beaujolais regio voor zijn hoge ester productie bij lage temperatuur. Deze wijngist is dan ook erg geschikt voor fruitige jonge rode wijnen en rosé wijnen met een vergistingstemperatuur tussen de 8 en 10°C. DOSERING: 20 Gram per 100 Liter. Fermentatie capaciteiten - snelle gisting start - Regelmatige en constante gisting van 8 ° C - Medium vereiste stikstof: tussen 150 en 180 mg / l stikstof: behoefte aan een toevoer van 20 g / hl Bioferm ® & 20 g / hl DAP 24-48 uur na inoculatie. Gevolgd indien mogelijk door een extra aanbod van 10 g / hl Bioferm® en 10 g / hl DAP tussen de derde en de mid fermentatie. - Goede alcohol tolerantie stofwisselings - kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol - Lage productie van vluchtige zuren (minder dan 0,18 g / l) - Zeer lage productie van SO 2 - Lage productie van hogere alcoholen - Uitstekende autolyse capaciteit, het helpen van de malolactische gisting - High ester productie VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Voor jonge rode en rosé wijnen Gezien de cryophilic karakteristieke, Saint Georges S101 is een ideale strain voor rood, wit of rosé wijnen wijnbereiding tussen 8- 10 ° C. Het is ook aanbevolen voor most waarop een koude pre-vergisting maceratie is gemaakt. Saint Georges S101 ontwikkelt fruit (vooral fermentatieve esters) & flower aroma's waardoor het een stam van de keuze voor primeurs van koolzuur maceratie of thermovinification, evenals rosé verwerkt. Wijnen hebben een frisse en lichte finish. Dankzij zijn oorsprong Saint Georges S101 is met name handig voor Pinot Noir en Gamay evenals alle andere lichtrood rassen bestemd voor wijnen met een hoge omloopsnelheid (Young Tempranillo, Sangiovese, Cinsault, Pinotage, Grenache) te produceren. INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)
Fermentis wijngist St. Georges S101 500 Gram

Saint George's S101 word geselecteerd in de Beaujolais regio voor zijn hoge ester productie bij lage temperatuur.
Deze wijngist is dan ook erg geschikt voor fruitige jonge rode wijnen en rosé wijnen met een vergistingstemperatuur tussen de 8 en 10°C.

DOSERING: 20 Gram per 100 Liter.


Fermentatie capaciteiten
- snelle gisting start
- Regelmatige en constante gisting van 8 ° C
- Medium vereiste stikstof: tussen 150 en 180 mg / l stikstof: behoefte aan een toevoer van 20 g / hl Bioferm ® & 20 g / hl DAP 24-48 uur na inoculatie. Gevolgd indien mogelijk door een extra aanbod van 10 g / hl Bioferm® en 10 g / hl DAP tussen de derde en de mid fermentatie.
- Goede alcohol tolerantie stofwisselings
- kenmerken - Suiker / Alcohol opbrengst: 16,5 g / l voor 1% vol./vol
- Lage productie van vluchtige zuren (minder dan 0,18 g / l)
- Zeer lage productie van SO 2
- Lage productie van hogere alcoholen
- Uitstekende autolyse capaciteit, het helpen van de malolactische gisting
- High ester productie VOORSTELLEN VAN HET GEBRUIK  Voor jonge rode en rosé wijnen Gezien de cryophilic karakteristieke, Saint Georges S101 is een ideale strain voor rood, wit of rosé wijnen wijnbereiding tussen 8- 10 ° C. Het is ook aanbevolen voor most waarop een koude pre-vergisting maceratie is gemaakt. Saint Georges S101 ontwikkelt fruit (vooral fermentatieve esters) & flower aroma's waardoor het een stam van de keuze voor primeurs van koolzuur maceratie of thermovinification, evenals rosé verwerkt. Wijnen hebben een frisse en lichte finish. Dankzij zijn oorsprong Saint Georges S101 is met name handig voor Pinot Noir en Gamay evenals alle andere lichtrood rassen bestemd voor wijnen met een hoge omloopsnelheid (Young Tempranillo, Sangiovese, Cinsault, Pinotage, Grenache) te produceren.



INGREDIËNTEN Gist (Saccharomyces cerevisiae *), emulgator: E491 (sorbitanmonostearaat)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan